Wie zijn wij?

Lieve allemaal, ik ben Janske, de trotse eigenaresse van Coco Loco!

Al jaren droomde ik ervan om een eigen kinderwinkel te hebben. Een plek wat voelt als thuiskomen, waar je kids fijn kunnen spelen en de mama’s de mooiste (tweedehands) parels kunnen shoppen. Voor mijn dochters kocht ik daarom ook altijd veeeel te veel mooie duurzame (tweedehands) kleding. Een uit de hand gelopen hobby, maar wel een hele stijlvolle.

Janske

In de afgelopen jaren studeerde ik gehandicaptenzorg en toerisme en heb ik veel toffe jobs gehad. Van een baan op de kinderafdeling van de H&M, tot tripping specialist in een summercamp of activities specialist in een vijfsterrenresort in Amerika. Van coördinator bij de Effenaar tot bedenker van een supercool moordspel. Drie zomers lang begeleidde ik 1000 kids en hun begeleiders op een zomerkamp en ga ik alweer 15 jaar als pers naar concerten en festivals om er over te recenseren.

Vanaf 2012 heb ik mijn persoonlijke lifestyle blog Janske.nl, waar ik over alles schrijf waar je blij van wordt. Hier deel ik de leukste uittips, toffe kinderkleding merken, eerlijke reviews en mijn persoonlijke avonturen.

Samen met mijn dochters Lola en Coco, die graag spelen en modeshows houden in Coco Loco en vriendlief (onze koekjes en cappuccino’s tester), heet ik jullie meer dan welkom in Coco Loco.

De allercoolste kinderwinkel in Eindhoven. Een plek waar je je meteen thuis voelt en echt even kunt genieten!