FAQ: kleding inbrengen bij Coco Loco

Note: i.v.m. onze verhuizing hebben we een tijdelijke inbrengstop. Maak nu alvast je inbrengafspraak (vanaf 12 april) via 06-17917918.

Teveel kleding in de kast van je kids? Niets past meer, maar het is allemaal nog zo goed als nieuw? Geen zin om uren lang op Vinted te zitten, foto’s te maken, op te sturen etc? Bij Coco Loco doen wij het allemaal voor je! Lever jouw mooiste items in en verdien geld voor “nieuwe” kleding! Super duurzaam én makkelijk! Klinkt goed toch? Wil je ook graag inbrenger worden bij Coco Loco, lees dan hieronder hoe het werkt.

Kan ik er iets mee verdienen?

Jazeker! De vergoeding voor jouw kleding is 40% van de verkoopprijs. Het gespaarde saldo kan worden gebruikt voor ons hele assortiment in onze winkel of worden uitbetaald.

Welke kleren nemen jullie in?

– Merkkleding dient in perfecte staat (zonder vlekjes/gaatjes/ missende knoopjes),  fris gewassen & gestreken te worden aangeboden. Ligt het al een jaar op zolder, was het dan even zodat het weer fris ruikt.

Kleding mag niet ouder dan 2,5 jaar oud zijn.
– Naast de merkkleding die we innemen, maken we soms een uitzondering voor hippe en unieke kledingstukken van H&M, Zara of HEMA.

Deze merken verkopen vaak goed bij Coco Loco: MOLO, Mini Rodini, Bobo Choses, Someone, Retour, Nik&Nik, Scotch & Soda, 4FunkyFlavours, Maed For Mini, Name It, Nixnut, Mingo, Dr Martens, Converse, Vans, Bergstein, CarlijnQ, Ammehoela, Stella McCartney, MarMar Copenhagen.

Wat ook erg welkom is: leesboeken (zgan), verkleedkleding, petjes, kleding gemaakt van wol.


Deze merken nemen we NIET in: Wibra, Zeeman, Lidl, Action, Primark, C&A, WE, AliExpress, SHEIN enzovoorts.
Deze items nemen we (momenteel i.v.m. onze verhuizing) niet of beperkt in:

  • dameskleding
  • schoenen
  • spijkerbroeken vanaf maat 134
  • ondergoed, sokken & maillots
  • pyjama’s
  • (groot) speelgoed

Wanneer kan ik mijn kleding brengen?

– Inbrengen van 2e hands merkkinderkleding kan alleen op afspraak tijdens openingstijden
– Inbrengen kan zolang er ruimte is
– max 20 stuks
Inbrengen is seizoensgebonden:

Zomerseizoen loopt van 1e week maart tot en met augustus
Winterseizoen loopt van 1e week van september tot en met februari
Uithalen: Alle zomerkleding kan tot 1 september zelf uit de rekken worden gehaald en voor de winterkleding is dat tot 1 maart. Later ophalen is niet mogelijk.

Hoe wordt verkoopprijs bepaald?

Coco Loco bepaalt wat en voor welk bedrag een kledingstuk wordt verkocht. We kijken hierbij naar de prijs van soortgelijke items in onze winkel en de nieuwwaarde plus status van het item.

Waar kan ik mijn tegoed/verdienste inzien?

Via een persoonlijk account kun je online inloggen op onze portal om te zien wat er al verkocht is.

Hoe kan ik mijn tegoed uitbetalen/verzilveren?

Het gespaarde saldo kan worden gebruikt voor ons hele assortiment of worden uitbetaald.
– Uitbetalen van het saldo is op verschillende manieren mogelijk; via de bank; bij €50 of meer, dit kun je aangeven via je account. Of contant; minimaal 1 dag van tevoren doorgeven, dan zorgen wij dat het in huis is en kun je het ophalen.
– Maar het is ook mogelijk om je tegoed te besteden aan een ander leuk item in onze winkel of doneren aan een goed doel.
– Het opgebouwde tegoed is 12 maanden geldig, daarna vervalt het automatisch.
– Als u een tegoed heeft opgebouwd over meerdere items dan wordt het oudste tegoed als eerste gebruikt.

Wat gebeurd er met mijn kleding als seizoen is afgelopen?

– Tegen het einde van het seizoen doe je automatisch mee met de uitverkoop van de kleding.
– Niet verkochte kleding wordt na het verkoopseizoen gedoneerd aan een goed doel of aan de winkel, tenzij deze in de laatste maand van dat seizoen wordt opgehaald.
– Kleding dient door u zelf uit het rek te worden gezocht (met behulp van de “voorraad in winkel”-lijst welke je zelf kunt uitprinten en meenemen).
– Zomerseizoen loopt van 1e week februari tot en met augustus en winterseizoen loopt van 1eweek van september tot en met januari. Alle zomerkleding kan tot 1 september zelf uit de rekken worden gehaald en voor de winterkleding is dat tot 1 februari.
– Coco Loco behoudt het recht om artikelen langer in de winkel te houden dan de gemiddelde 6 maanden.

Wat zijn gevolgen bij brand, diefstal,schade, verlies?

Het inbrengen van kleding gebeurt geheel op eigen risico. Voor schade, diefstal of verlies van de kleding is Coco Loco nooit aansprakelijk te stellen.  We doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen door te voldoen aan de wettelijke brandvoorschriften en uw kleding worden ook bewaakt met 24-uur camerasysteem.

Mijn vraag staat er niet bij..

Dat is vervelend, maar stel gerust al je vragen aan ons via Whatsapp, mail of telefonisch.