Kleding inbrengen – Algemene Voorwaarden

Let op: beperkte inbreng. De rekken hangen momenteel VOL, dus is er momenteel alleen ruimte voor selectieve inbreng. Check even via WhatsApp 0617917918 naar de mogelijkheden.

Alles over inbrengen bij Coco Loco

Teveel kleding in de kast van je kids? Niets past meer, maar het is allemaal nog zo goed als nieuw? Geen zin om uren lang op Vinted te zitten, foto’s te maken, op te sturen etc? Bij Coco Loco doen wij het allemaal voor je! Lever jouw mooiste items in en verdien geld voor “nieuwe” kleding! Super duurzaam én makkelijk! Klinkt goed toch? Wil je ook graag inbrenger worden bij Coco Loco, lees dan hieronder hoe het werkt.

Kan ik er iets mee verdienen?

Jazeker! De vergoeding voor jouw kleding is 40% van de verkoopprijs. Het gespaarde saldo kan worden gebruikt voor ons hele assortiment in onze winkel of worden uitbetaald.

Welke kleren nemen jullie in?

– Merkkleding dient in perfecte staat (zonder viezigheid/vlekjes/gaatjes/missende knoopjes, kapotte ritsen etc), onlangs fris gewassen & gestreken te worden aangeboden. Ligt het al een tijdje op zolder, dan is het vaak niet meer fris, was het voor inbrengen, zodat het weer fris ruikt. Check ook even op dierenharen, geur en stop niet vlug alsnog een jas van de kapstok of paar schoenen erbij, zonder ze goed uit te wassen of poetsen. Vieze of slecht ruikende kleding nemen we niet in.

Kleding mag niet ouder dan 2,5 jaar oud zijn of niet meer passen bij de huidige modetrends
– Naast de merkkleding die we innemen, maken we soms een uitzondering voor hippe en unieke (perfect uitziende kledingstukken van H&M, Zara of HEMA.

Deze merken verkopen vaak goed bij Coco Loco: MOLO, Mini Rodini, Bobo Choses, Someone, Retour, Nik&Nik, Scotch & Soda, 4FunkyFlavours, Maed For Mini, Name It, Nixnut, Play Up, Engel, The Animals Observatory, Frankie & Liberty, Stone Island, Mingo, Dr Martens, Converse, Vans, Bergstein, CarlijnQ, Frankie & Liberty, Ammehoela, Stella McCartney, MarMar Copenhagen, kleding van wol.

Wat ook erg welkom is: verkleedkleding, petjes, kleding gemaakt van wol.

Welke merken nemen jullie NIET in?

Deze merken nemen we NIET in:

*Primark, Wibra, Zeeman, V&D, Bakkaboe, Bumba, Nijntje, Lief!, Bampidano, Dirkje, Coolcat, Scapino, Lidl, Vinrose, Action, C&A, WE, AliExpress, SHEIN, namaak merkkleding enzovoorts. Omdat er zoveel wordt ingebracht, hebben we de luxe om vooral merkkleding te verkopen. Dit maakt het shoppen bij Coco Loco juist zo bijzonder.

Deze items nemen we NIET in:

  • dameskleding
  • spijkerbroeken vanaf maat 122
  • ondergoed, sokken, maillots en panty’s
  • pyjama’s / badjassen / slaapzakken
  • (groot) speelgoed – alleen klein (houten) speelgoed van duurzame merken

Wees selectief

Omdat we nu helaas een stuk minder ruimte hebben voor alle kleding, is de uiteraard ook selectie strenger. Zo kan iedereen nog steeds de beste kleding komen inbrengen. Breng daarom alleen kleding in welke echt in nieuwstaat is. Vraag het jezelf telkens af: zou ik het zelf nog kopen voor een goede prijs?

Wanneer kan ik mijn kleding brengen?

– Inbrengen van 2e hands merkkinderkleding kan alleen op afspraak tijdens openingstijden
– Inbrengen kan zolang er ruimte is
max 15 stuks
Inbrengen is seizoensgebonden:

Zomerseizoen loopt van maart tot en met augustus
Winterseizoen loopt van september tot en met februari
Uithalen: Alle zomerkleding kan tot 1 september zelf uit de rekken worden gehaald en voor de winterkleding is dat tot 1 februari Let op: Later ophalen is niet mogelijk – noteer dit zelf in je agenda.

Hoe wordt verkoopprijs bepaald?

Coco Loco bepaalt wat en voor welk bedrag een kledingstuk wordt verkocht. We kijken hierbij naar de prijs van soortgelijke items in onze winkel en de nieuwwaarde plus status van het item.

Waar kan ik mijn tegoed/verdienste inzien?

Via een persoonlijk account kun je online inloggen op onze portal om te zien wat er al verkocht is.

Hoe kan ik mijn tegoed uitbetalen/verzilveren?

Het gespaarde saldo kan worden gebruikt voor ons hele assortiment of worden uitbetaald.
– Uitbetalen van het saldo is op verschillende manieren mogelijk; via de bank; bij €50 of meer, dit kun je aangeven via je account. Of contant; minimaal 1 dag van tevoren doorgeven, dan zorgen wij dat het in huis is en kun je het ophalen.
– Maar het is ook mogelijk om je tegoed te besteden aan een ander leuk item in onze winkel of doneren aan een goed doel.
– Je opgebouwde tegoed is 12 maanden geldig, daarna vervalt het automatisch.
– Als je een tegoed hebt opgebouwd over meerdere items dan wordt het oudste tegoed als eerste gebruikt
wanneer je er iets voor koopt in de winkel

Wat gebeurd er met mijn kleding als seizoen is afgelopen?

– Tegen het einde van het seizoen doe je automatisch mee met de uitverkoop van de kleding.
– Niet verkochte kleding wordt na het verkoopseizoen gedoneerd aan een goed doel of aan de winkel, tenzij deze in de laatste maand van dat seizoen wordt opgehaald.
– Kleding dient door u zelf uit het rek te worden gezocht (met behulp van de “voorraad in winkel”-lijst welke je zelf kunt uitprinten en meenemen).
– Zomerseizoen loopt van februari tot en met augustus en winterseizoen loopt van september tot en met januari. Alle zomerkleding kan tot 1 september zelf uit de rekken worden gehaald en voor de winterkleding is dat tot 1 februari
– Coco Loco behoudt het recht om artikelen langer in de winkel te houden dan de gemiddelde 6 maanden.

Wat zijn gevolgen bij brand, diefstal,schade, verlies?

Het inbrengen van kleding gebeurt geheel op eigen risico. Voor schade, diefstal of verlies van de kleding is Coco Loco nooit aansprakelijk te stellen.  We doen er natuurlijk alles aan om dit te voorkomen door te voldoen aan de wettelijke brandvoorschriften en uw kleding worden ook bewaakt met 24-uur camerasysteem.

Mijn vraag staat er niet bij..

Dat is vervelend, maar stel gerust al je vragen aan ons via Whatsapp, mail of telefonisch.