(Kinder)feestjes!

Reserveren gaat via het reserveringsformulier.


Nodig je gasten uit met deze pdf: Kom je op mijn Kinderfeestje?.

Let’s have a party!

Bij Coco Loco in Eindhoven weten we wel hoe we een kinderfeestje moeten bouwen. Hieronder vind je alvast een aantal toffe kinderfeestje. Heb je zelf een leuk idee voor een kinderfeestje, babyshower of coole workshop? Bel ons en we maken er samen iets moois van! Het is ook mogelijk om workshops te volgen of je eigen workshop hier te geven. Dus geef je zelf workshops of loop je met het idee dit te gaan doen, informeer dan naar de mogelijkheden om dit wellicht tegen gunstige voorwaarden in onze shop te doen. Eventueel ook mogelijk buiten winkeltijden.

Alle soorten (kinder)feestjes:

Wanna Be Model!

We beginnen met het verstoppen van de cadeautjes voor de jarige in de winkel, waarna zij ze mag zoeken en uitpakken. Daarna genieten de kids van een uitgebreide high tea of versieren ze zelf feestelijke cupcakes van de mooiste bordjes met ranja uit een chic theeservies.
Als de buikjes vol zijn, tover je jezelf om tot een echt model met coole feestjurken, hoge hakken, foute brillen en verkleedkleding uit onze “Dress to Impress” verkleedhoek. Dan is het tijd voor de make-up. Kleine modellen helpen we mee waar nodig, grote modellen doen het lekker zelf. Dan gaan alle modellen samen op de foto voor de winkel of in een coole spot in de shop. Daarna ga je een fotolijstje pimpen met glitters, letters, stickers en nog veel meer om daar je te gekke foto in te doen ter herinnering aan dit supertoffe feestje! Daarbij snoepen we nog wat popcorn en lekkers en is er soms zelfs nog tijd over om nog even te spelen.

Na afloop krijg je jouw gepimpte fotolijstje (met als extra optie jouw feestelijke groepsfoto en/of volle snoepzak gevuld met snoep zonder troep) mee naar huis.

Tijdsduur: circa 2 uur

Leeftijd: vanaf 6 t/m 11 jaar
Prijs vanaf €21.50 p.p. (7-12 kids)
Keuze uit High tea (+ €2 p.p.) of cupcakes

Reserveer hier jouw kinderfeestje:

>> reserveringsformulier <<

FAQ Be A Model Feestje

Omdat je natuurlijk het liefst alles wilt weten over het feestje en daarom misschien nog wat vragen hebt, lees je hier (bijna) alle vragen over de kinderfeestjes bij Coco Loco.