(Kinder)feestjes!

Reserveren gaat via het reserveringsformulier.
Nodig je gasten uit met deze pdf: Kom je op mijn Kinderfeestje?.

Kinderfeestjes Coco Loco

Let’s have a party!

Bij Coco Loco weten we wel hoe we een kinderfeestje moeten bouwen. Hieronder vind je alvast een aantal toffe kinderfeestje. Heb je zelf een leuk idee voor een kinderfeestje, babyshower of coole workshop? Bel ons en we maken er samen iets moois van! Het is ook mogelijk om workshops te volgen of je eigen workshop hier te geven. Dus geef je zelf workshops of loop je met het idee dit te gaan doen, informeer dan naar de mogelijkheden om dit wellicht tegen gunstige voorwaarden in onze shop te doen. Eventueel ook mogelijk in de avonduren.

Alle soorten (kinder)feestjes:

Wanna Be Model!

We beginnen met een high-tea met heerlijke hapjes en veel lekkers van de mooiste bordjes en thee (ranja) uit een sjiek theeservies.
Als de buikjes vol zijn, tover je jezelf om tot een echt model met make-up, pruiken, brillen en verkleedkleding uit onze “Dress to Impress” verkleedhoek. Dan mag je op de foto op een hele coole schommel of een andere coole spot in de shop. Daarna ga je een fotolijstje pimpen met glitters, letters, stickers en nog veel meer om daar je te gekke foto in te doen ter herinnering aan dit supertoffe feestje!

Tijdsduur: circa 2 uur
Prijs €18.50/- p.p. (7-12 kids)

>> reserveringsformulier <<

Handlettering feestje

Wil jij leren handletteren, maar weet je niet waar te beginnen? Na een heerlijke high-tea vol met lekkere hapjes en ranja drinken uit sjiek theeservies, ga je samen met Nicole aan de slag. Zij leert je de basis van het handletteren. Alle kinderen gaan met een leuk ontwerp naar huis. Hoe cool is dat?!

Tijdsduur; Circa 2 uur
Prijs; €18.50/- p.p. ( 7-12 kids)
Dit feestje is geschikt voor jongens en meiden vanaf 8 jaar.

>> reserveringsformulier <<

kinderfeestje

Baby Shower!

Je babyshower vier je natuurlijk ook bij Coco Loco en zal je sowieso goed bevallen! Een heerlijke high-tea….en hoe leuk is dat? Je kleine wonder iedere dag een originele zelf gepimpte romper aangeven made bij your best friends? Heb je zelf een leuk idee dan is dat ook altijd mogelijk, de keuze is reuze!

Tijdsduur: circa 2,5 uur
Prijs: op aanvraag