FAQ – Be A Model Kinderfeest

Je dochter is jarig en jij bent op zoek naar een supertof, origineel én relaxt kinderfeestje? Dan mag ik je feliciteren, want bij Coco Loco ben je daarvoor aan het juiste adres. Natuurlijk heb je nog veel vragen en wil je het liefst alles weten, daarom heb ik speciaal voor jou deze FAQ-pagina gemaakt. Hier staan (bijna) alle antwoorden op jouw vragen over ons leukste kinderfeestje! Mocht je na het lezen van alle antwoorden toch nog een vraag hebben, neem dan even contact op via ons contactformulier of reserveringsformulier.

Wat kost een feestje en wat kan ik er extra bij boeken?

Vanaf €21,50 per persoon heb je al een kinderfeestje bij Coco Loco met cupcakes. Je betaald alleen voor alle kinderen, ook eventuele broertjes of zusjes. Wanneer je kiest voor de high tea, betaal je €2,- p.p. extra. Tijdens het feestje maken we een toffe groepsfoto, welke we direct kunnen afdrukken als foto voor €1,50 p.p., deze kun je dan na het feestje meteen in het gepimpte fotolijstje meegeven als souvenir mee naar huis. Daarnaast kun je het feestje compleet maken met een snoepzak vol snoep zonder troep. Deze kun je bestellen vanaf €3,- p.p. Je reserveert een feestje vanaf 7 kids.

Is er een minimaal aantal kinderen?

Feestjes bij Coco Loco zijn te reserveren vanaf 7 t/m 12 kids. Minder kinderen mag ook, alleen betaal je dan voor 7 kids. Meer dan 12 kids is helaas niet mogelijk i.v.m. het beschikbaar aantal zitplaatsen.

Is het feest ook leuk voor jongens?

Jazeker! Ook jongens vinden onze feestjes helemaal te gek. We hebben genoeg verkleedkleding voor de boys en iedereen doet mee waar hij zin in heeft. Er kan ook gespeeld worden aan de treintafel of vrij gespeeld worden. Er zijn al veel vriendjes en broertjes bij de feestjes geweest, welke het allemaal erg leuk vonden. Let wel, onze winkel is geen indoorspeeltuin, dus voor hele drukke kinderen (die heel graag schreeuwend rondrennen ;-)) is ons feestje niet geschikt.

Een van de kinderen heeft een allergie, hoe kunnen we hier rekening mee houden?

Wanneer er een kind een allergie heeft kunnen we altijd in overleg met de desbetreffende ouder(s) of verzorger(s) overleggen wat er wel of niet gegeten mag worden. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen een topfeestje zonder zorgen heeft. Je geeft dit uiterlijk 1 week voor het feestje door, in verband met eventuele aangepaste boodschappen.

Hoe lang duurt het feestje ongeveer?

Het feestje gemiddeld duurt zo’n 2 uur. Wil je graag dat je feestje langer duurt? Tegen een extra vergoeding van €7,- per kind duurt het feestje 1 uur langer, namelijk 3 uur. Geef dit dan even aan bij de opmerkingen (onderin op je reserveringsformulier).

Moet ik zelf nog taart meebrengen?

Nee, je hoeft geen taart mee te nemen. Er is meer dan voldoende lekkers, tijdens de high tea of cupcakes versieren én nog een keer tijdens het knutselen. Je mag wel een taart meebrengen, maar uit ervaring is gebleken dat er dan na 2 happen taart de rest bleef staan, wat natuurlijk zonde is. Tip: bewaar de taart lekker voor een ander feestmoment thuis.

Moet ik voor of na het feest nog rekening houden met eten/drinken?

Wanneer je kiest voor de high tea (en start het feestje tussen 13 en 14 uur), dan kun je het zien als lunch. Daarvoor thuis gaan lunchen is dan overbodig en al snel teveel. Start je feestje pas na 14 uur en kies je voor de cupcakes versieren, dan zou ik vooraf wel zorgen dat de kinderen geluncht hebben. Ook na het feestje zullen de meeste kinderen niet meteen weer honger hebben. Zeker niet wanneer je ook kiest om onze snoep zonder troep snoepzakken te trakteren aan het eind van het feestje.

Kan ik de cadeautjes ook meenemen naar het feestje?

Ja, graag zelfs! Als eerste activiteit vinden de kids het altijd erg leuk om alle cadeautjes te verstoppen in de winkel, waarna de jarige ze moet zoeken. Daarna kan zij ze uitpakken voordat we starten met het eten.

Kan ik weggaan tijdens het feestje of moet ik erbij blijven?

Tijdens het feestje moet er altijd minimaal 1 begeleider/ouder aanwezig blijven. Het feestje vindt plaats in onze winkel, welke ook gewoon open is en daarom ook regels heeft. Wanneer er bijv. een klant bij de kassa wordt geholpen of er extra orde nodig is, zal de ouder/begeleider hierbij meehelpen.

Tip: Neem vooral een camera mee, want het is superleuk om bij het feestje aanwezig te zijn én veel toffe foto’s te maken van alle blije snoetjes.

Voor welke leeftijden is het feestje geschikt?

Het feest is geschikt voor meiden en jongens vanaf 6 tot 11 jaar. Bij iedere leeftijd is de dynamiek en sfeer weer anders. De kleintjes zijn vaak wat drukker en vragen iets meer hulp bij bijvoorbeeld het make-uppen en knutselen. Terwijl de oudere meiden dat juist weer graag zelf doen en als echte modellen op hun hoge hakken lopen alsof ze zo de catwalk op gaan. Het fijne is dat je zelf mag kiezen wat je leuk vindt. Wil je helemaal hysterisch gek verkleden en make-uppen, dan kun je helemaal los gaan. Wil je liever een sjieke outfit en geen make up, dan is dat ook helemaal goed. Als we er samen maar een mooi feestje van maken. En dat lukt altijd bij iedere leeftijd en bij alle kids.

Mag ik voor mijzelf eten of drinken meebrengen naar het feestje?

Het is niet de bedoeling om zelf eten en drinken mee te nemen naar het feestje. Naast de ranja/water voor de kids, kun je voor jezelf ook koffie/thee/fris en bijv. een lekkere tosti bestellen. Voor allergieën maken we natuurlijk een uitzondering.

Kan ik het feestje ook betalen met mijn tegoed wat ik verdiend heb met mijn ingebrachte kleding?

Ja,dat kan ook! Daarnaast kun je contant en/of met pin betalen na het feestje.

Tot wanneer kan ik mijn feestje reserveren of wijzigen?

Je kunt je feestje reserveren tot 1 dag voor het feestje (mits er plek is uiteraard). De feestjes bij Coco Loco zijn erg populair, dus heb je een datum in gedachten, boek dan zo snel mogelijk jouw feestje, zodat hij niet al vol zit. Je kunt je feestje tot 7 dagen vooraf wijzigen, dit i.v.m. de boodschappen en voorbereidingen.

Waar kan ik parkeren? Is dit gratis?

Je kunt het beste navigeren naar en parkeren bij Edisonstraat 8. Parkeren is in onze hele wijk gratis. Je kunt niet recht voor de deur parkeren, ons plein is autovrij. Vanaf de Edisonstraat zie je het de hoge oranje toren, op dat plein vindt je ons aan de rechterzijde, naast de Spar.

Kan ik tijdens het feestje ook zelf shoppen bij Coco Loco?

Dat kan zeker! Al is het natuurlijk minstens net zo leuk om een keer op een rustiger moment terug te komen en met je kid(s) te komen shoppen. Dan kun je meteen je eigen vriendin(nen) en hun dochter(s) meenemen! Zo kun je ook echt genieten van het feestje, want voor je het weet is het alweer voorbij.

Waarom zou ik kiezen voor een feestje bij Coco Loco?

Bij Coco Loco vieren we, volgens vele voorgaande feestgangers ‘Het leukste kinderfeestjes ooit!’. Maar wat maakt een feestje bij Coco Loco dan zo bijzonder en leuk? Tijdens ons feestje staat de jarige jet samen met haar vriendjes en vriendinnetjes centraal. Het is een intiem feestje waarin je echt samen feest viert. Samen cadeautjes verstoppen en vinden, samen smikkelen van al het lekkers aan de knusse eettafel. Na het eten mag iedereen zich van haar gekste, mooiste of coolste kant laten zien, in een compleet nieuwe look, na een bezoek aan onze goed gevulde verkleedhoek. Het is altijd weer een verrassing, met welke combinaties de kids naar buiten komen. Met zo’n coole nieuwe modellenlook, hoort er natuurlijk ook make-up bij, wat ze helemaal zelf mogen (als ze willen) doen. Wat een feest! Daarna straalt iedereen tijdens de fotoshoot, waarna er een gezamenlijk “rustmomentje” is tijdens het knutselen van de fotolijstjes. De combinatie van alle leuke activiteiten, de humor en vrolijkheid die het verkleden met zich meebrengt én het samen spelen, maakt het feestje compleet. Soms help je als ouder een handje mee, maar het is vooral echt genieten van alle blije snoetjes en grappige momenten. Lekker relaxt én compleet, want met een feestje bij Coco Loco ben je helemaal klaar en heb je gegarandeerd een topfeestje waar jij en je dochter nog lang van kunnen nagenieten!

Tips voor ná het feestje:

  • Pleinbingo op Celsiusplein: Zoek op het plein alle plaatjes op de bingo blaadje.
    Je kunt gratis pleinbingo laten uitprinten in de winkel (of zelf de PleinBingo PDF printen)
  • Bosbingo: Ga je liever het bos in? Op 8 minuten loopafstand ligt het Philips de Jongh wandelpark.
    Je kunt gratis bosbingo laten uitprinten in de winkel (of zelf de BosBingo PDF uitprinten)
  • Op onze pagina ‘Kidsproof hotspots in Eindhoven‘ vind je nog veel meer leuke tips om te doen in de straat (restaurant, ijsjes eten) maar ook informatie over museums en hotspots in Eindhoven.
  • Deel jouw review van jullie feestje op onze Google pagina. Hiermee maak je Coco Loco super blij!