Rice (bekers borden kommetjes Melamine)

Rice

De missie van RICE is om iets extra’s toe te voegen aan het gewone – je dagelijkse leven kleuren met geluk en plezier – of je nu aan het koken, schoonmaken of gewoon thuis aan het relaxen bent.

Ons assortiment bestaat uit producten voor elke kamer van het huis en voor elk doeleinde … Veel van onze producten zijn ook bedoeld voor voedsel en drank. Alle producten die bedoeld zijn voor voedsel en drank zijn getest op voedselveiligheid volgens voldoen aan de Europese normen. RICE-producten bevatten geen Bisfenol A en ftalaten. (Let op! Niet al het bestek van RICE is geschikt voor kleine kinderen; zie de gebruiks- en verzorgingssymbolen op de producten op de Rice website.)

Onze Rice producten in de webshop

Een kleine collectie van onze Rice collectie in onze winkel in Eindhoven

Melamine:

RICE-melamine is van de hoogste kwaliteit – dit is erg belangrijk voor ons vanwege onze enorme focus op herbruikbaarheid en het verminderen van afval.

• gaat lang mee
• is degelijk
• is herbruikbaar
• is duurzaam
• is goedgekeurd door de DVFA (de Deense gezondheidsautoriteit) en getest op voedselveiligheid
• is vrij van bisfenol A en ftalaten

De hoge kwaliteit van ons melamine zorgt voor een lange levensduur … de producten zijn resistent en perfect voor families, feesten, picknicks en ga zo maar door …

Onze Rice producten in de webshop

Wist je dat…

Wist je dat voordat wij de Rice dealer van Eindhoven zijn geworden dat dit eerst Hella’s Home was op de Edisonstraat? Heel jammer dat ze gestopt is want Hella’s Home had een hele mooie kadowinkel! En wist je dat wij haar witte kasten waar haar Rice producten in stonden, als geheel hebben overgenomen?

Wist je dat…

Wist je dat je bij ons een etagère kan samenstellen van zelf gekozen Rice kopjes en Rice bordjes? Je gekozen Rice bordjes zullen we met een DIY Cate Stand Handle aan elkaar maken.