Onze winkel!

Coco Loco is een winkel waar je in alle opzichten blij van wordt. Naast een gevarieerd aanbod van 2e hands- en outlet merkkinderkleding, loop je ook met een big smile en een origineel kraam- of verjaardagskado (bijvoorbeeld Rice) de deur uit.

Duurzaam ondernemen staan bij ons op nummer 1. We doen dit o.a. door het recyclen van kleding en speelgoed en het steunen van goede doelen met de opbrengst van de verkochte items. Wil je er alles over weten? Lees dan hieronder hoe het werkt en draag zo ook je steentje bij aan een blij gevoel. Heb je zelf goede ideeen…bring it on!

Verkoop

Coco Loco verkoopt 2e hands & nieuwe merkkinderkleding vanaf maat 50 t/m (dames) XL. Onze 2e hands kleding is de mooiste kinderkleding uit het midden- en hoog segment die er nog zo goed als nieuw uitziet. Iedere dag wordt de winkel aangevuld met nieuwe items waardoor regelmatig binnenlopen zeker de moeite waard is! En…niet goed? Geld terug…zonder uitleg je aankoop binnen 10 dagen retour is bij ons geen probleem. Je krijgt gewoon het aankoopbedrag van ons terug. (met aangehecht kaartje / niet van toepassing bij sale items)

Jurk

Speelgoed

Een origineel kadootje toveren we zo uit onze hoge hoed. Vintage & duurzaam educatief speelgoed, tassen, spellen & boeken, sieraden & accessoires, lifestyle en van alles wat je niet nodig hebt maar moet hebben…you name it and we’ve got it!
Ook het speelgoed kan vaak nog een rondje mee dus maak ook hiervoor een afspraak en bring it in!! Als inbrenger krijg je maar liefst 40% van de verkoopprijs.

Onze merken

Bij Coco Loco verkopen we merkkleding in van merken zoals: Nik&Nik, Little Indians, Vingino, Mini Rodini, MOLO, Popupshop, Bobo Choses, Petit Louie, Levi’s en nog veel meer duurzame kinderkleding merken.

Een selectie van onze merken

Onze klanten over ons


“Een supertoffe winkel in het opkomende Woensel West.
Omringd door nog meer leuke winkeltjes die de moeite waard zijn om eens te gaan bekijken! Deze kinderwinkel heeft heel veel leuke kleding voor een mooie prijs. Alles is echt gaaf aangekleed en heel uitnodigend. Daarnaast ben ik onder de indruk van eigenaresse. Een vrouw met haar hart op de goede plek. Iemand die meer dan alleen maar een mooie winkel wil runnen; een fijne plek creëren voor iedereen. Groot en klein, met ieder zijn eigen verhaal. Oftewel: een plek waar je geweest moet zijn!”

Lieke van Gorp


“Een hele gezellige winkel, heel overzichtelijk en klantvriendelijk en gastvrijheid staat op nr. 1..mooie kleding en schoenen voor baby’s & de kids!”
Sabrina Greve Ormeño


“Zoveel mensen blij gemaakt…… De kindjes kunnen er lekker spelen, blije ouders, lieve tweeling blij gemaakt met leuke kleertjes en de papa en mama vonden het ook een fantastisch kraamcadeau! Wat wil je nog meer?! Bedankt!”
Suzan Van Berlo-van Loon


“Wat een FANTASTISCHE leuke winkel! Ik ben verliefd, op de kleding, de hartverwarmende eigenaresse, die altijd bereid is om met je mee te denken, te zoeken en ideeën aan te dragen. Luistert naar je wensen en heeft oog voor detail. Tweedehandskleding ziet eruit als nieuw! Heel veel leuke accessoires en veel speelgelegenheid voor de kinderen, zodat je als (o)ma heel fijn kunt winkelen.”
Fiona Sorg